Vi har bara varandra, bara jag och du
Publicerat den

Brukar inte vara så ordagran när det kommer till vad en person betyder för mig. Har väldigt svårt att förklara och beskriva mina känslor för det känns som även om jag förklarar så är det inte riktigt någon som förstår men nu ska jag ändå försöka skriva ner mina känslor för den här grabben, om det nu ens är möjligt.

Jag minns det som om det vore igår när vi träffades i skövde för att ta bussen hem, hade så himla mycket fjärilar i magen att jag nästan flög iväg. Har vetat enda sen dess att det är du som har saknats i mitt liv, det är du som har gjort mig hel efter allt supandes, efter alla nätter då jag inte har kommit ihåg vad jag heter eller efter alla nätter då jag har legat i min säng klarvaken och undrat vad jag ska göra med mitt liv.

Du har visat mig att jag duger gott och väl. Du är min trygghet, min bästavän. Du är den enda som kan få mig att le när jag bara vill sitta och gråta, det är du som får mig på bra humör oavsett vad, det är bara du som vet hur man ska krama mig och det är bara dig jag vill ha av 7miljader människor och det är mig du vill ha.

Jag vet själv att jag är en bitch, jag vill att saker och ting ska va som jag säger annars kan det kvitta och jag vet att jag blir sur för småsaker och jag vet att jag inte är lätt någonstans men jag vet även att du har tålamod, du förstår mig på sätt och viss och det är jag så grymt tacksam över för utan dig vore jag verkligen inget.
Det låter så smörigt om jag skulle säga att du är min andra halva men på något sätt så är du ändå det för utan dig funkar inte vardagen som den ska, det känns som om något saknas och jag vet att det är likadant för dig. Vi är synkroniserade på något sätt, hihi.

Du har ändrat mitt liv så mycket på bara 9 månader, du har gjort mig till en bättre människa, en starkare människa. Du har lärt mig att jag är värd så mycket mer och att jag inte ska ta skit från någon.
Tack Dennis, tack för att du verkligen är den du är och ingen annan.
 
 
 
 Sjuk
Publicerat den

Har varit sjuk sen i lördags, haft grov hosta och hög feber men nu börjar det försvinna lite iaf som tur är.
Ligger mest och hostar och glor på greys och nu ska jag fortsätta med det, puss.

Blogfame
Publicerat den


 


Tänkte tipsa om en sida där man faktiskt kan tjäna pengar på sin blogg, på riktigt utan att behöva oroa sig över att det är en fake sida.
Dessutom får man 50kr in på kontot som en välkomstbonus!
Gå in och kika HÄR  och läs mer så ni förstår hur man gör.Åka tåg
Publicerat den

Sitter på tåget till Göteborg nu där vi ska spendera två timmar sen ska vi sätta oss på tåget till Kalmar vilket tar ca 4h.. Men annars har vi det rätt bra, käkar godis och skämtar med konduktören varje gång hon går förbi. Älskar verkligen glada människor som liksom kan skämta när dem jobbar :D
Nejmen nu ska jag dunka musik en stund! 
PuSbaaaaiiiRolig måndag
Publicerat den


 Bakis lördag
Publicerat den

Summerar gårdagen: drack för mycket Morgan och spela för mycket " jag har aldrig". Idag har vi bara segat och käkat chips. Är segast i världen. Killarna spelar Mario och jag ligger död i soffan, awesome lördag.