Vi har bara varandra, bara jag och du
Publicerat den

Brukar inte vara så ordagran när det kommer till vad en person betyder för mig. Har väldigt svårt att förklara och beskriva mina känslor för det känns som även om jag förklarar så är det inte riktigt någon som förstår men nu ska jag ändå försöka skriva ner mina känslor för den här grabben, om det nu ens är möjligt.

Jag minns det som om det vore igår när vi träffades i skövde för att ta bussen hem, hade så himla mycket fjärilar i magen att jag nästan flög iväg. Har vetat enda sen dess att det är du som har saknats i mitt liv, det är du som har gjort mig hel efter allt supandes, efter alla nätter då jag inte har kommit ihåg vad jag heter eller efter alla nätter då jag har legat i min säng klarvaken och undrat vad jag ska göra med mitt liv.

Du har visat mig att jag duger gott och väl. Du är min trygghet, min bästavän. Du är den enda som kan få mig att le när jag bara vill sitta och gråta, det är du som får mig på bra humör oavsett vad, det är bara du som vet hur man ska krama mig och det är bara dig jag vill ha av 7miljader människor och det är mig du vill ha.

Jag vet själv att jag är en bitch, jag vill att saker och ting ska va som jag säger annars kan det kvitta och jag vet att jag blir sur för småsaker och jag vet att jag inte är lätt någonstans men jag vet även att du har tålamod, du förstår mig på sätt och viss och det är jag så grymt tacksam över för utan dig vore jag verkligen inget.
Det låter så smörigt om jag skulle säga att du är min andra halva men på något sätt så är du ändå det för utan dig funkar inte vardagen som den ska, det känns som om något saknas och jag vet att det är likadant för dig. Vi är synkroniserade på något sätt, hihi.

Du har ändrat mitt liv så mycket på bara 9 månader, du har gjort mig till en bättre människa, en starkare människa. Du har lärt mig att jag är värd så mycket mer och att jag inte ska ta skit från någon.
Tack Dennis, tack för att du verkligen är den du är och ingen annan.