"Jag har älskat dig sedan första stund och jag kommer älska dig till vår sista stund"
Publicerat den

Jag vet inte hur jag ska börja för det är så svårt att beskriva min kärlek till dig i bara ord för ord är just precis "bara ord". Men jag ska ge det ett försök! Dennis Ian Peter Lindberg, du har varit min stöttepelare från dag ett, så fort det är något så står du bredvid och peppar på med positivitet. Folk som känner mig vet att jag är en oerhört negativ person för det är alltid lättare att se alla fel och vara negativ än att se alla rätt och vara positiv. Men på något viss gör du mig till en positivare människa och jag har egentligen ingen aning om hur du lyckas men det har säkert något med att göra att du alltid ser allt bra i människor och saker. Jag önskar att alla hade den egenskapen, att aldrig döma något eller någon efter utsidan. Jag kan med handen på hjärtat säga att det finns nog inte en enda elak partikel i din kropp. Din mamma och pappa borde vara oerhört stolta över dig, vilket jag dock tror att de är för det finns inte många som lyckas uppfostra ett barn till att bli en sådan fin människa.

Hur kan det komma sig att du, som har hjärtat på rätt plats kan älska mig, som är så himla vilsen i sig själv? Det är en fråga varken jag eller någon annan någonsin kommer få ett svar på. Men med dig känner jag mig mindre vilsen, hos dig känner jag mig hemma. Jag är medveten om att detta låter så smörigt men vad vore jag egentligen utan dig? Vem hade jag varit idag om jag aldrig hade gått med på att träffa dig? Hade du hittat någon annan att hålla i handen? Hade jag varit den personen jag var för tre år sen? Egentligen vill jag inte ens tänka på det men jag är ändå tvungen att nämna det för att du ska förstå vilken viktig och stor plats du har i mitt liv.

Jag vet att du är bombsäker på att det alltid kommer vara du och jag. Jag däremot tycker inte om att prata eller tänka på framtiden för helt ärligt skrämmer framtiden mig. Det skrämmer mig att en vacker dag kanske du tröttnar på mig som så många andra. Det finns oändligt många rädslor så som att vissa är rädda för mörkret och andra för höjder men att förlora dig är nog min största rädsla. Men jag tycker det är så fascinerande att två människor som du och jag kan växa ihop. Det menar jag inte som något negativt utan mer positivt. Att två personer kan växa som människor tillsammans.

Nu ska inte alla sitta här och tro att du är en perfekt pojke för precis som jag har även du svagheter men det är just det som gör oss till de personerna vi är. Vi är så lika men även lika olika samtidigt. Det är lätt att glömma bort hur underbar du är när våra svagheter krockar med varandra men oavsett vad som sägs så finns det inget som kan splittra oss på det sättet. Det jag försöker säga är att vi har våra med och motgångar, våra bra och dåliga dagar PRECIS som alla andra på denna runda jord.

Jag vill att du ska veta att du är den finaste personen jag vet, och nu pratar jag inte bara om ditt utseendet. Hos mig var det aldrig ditt utseende som lockade utan det var din personlighet, din utstrålning. Helt enkelt, du som person. Men tro mig, du är jävligt vacker.

Det har aldrig känts så rätt som det gör med dig. Jag tror på att alla människor har en själsfrände, någon som du är menad att vara med och jag har hittat min. Jag vill tacka dig för att du står ut med min skit 365 dagar om året. Jag har älskat dig sedan första stund och jag kommer älska dig till vår sista stund.