Dennis Lindberg

Ska försöka skriva ner mina känslor för den här grabben, om det nu ens är möjligt.

Jag minns det som om det vore igår när vi träffades i skövde för att ta bussen hem, hade så mycket fjärilar i magen att jag nästan flög iväg. Har vetat enda sen dess att det är du som har saknats i mitt liv, det är du som har gjort mig hel efter allt supandes, efter alla nätter då jag inte har kommit ihåg vad jag heter eller efter alla nätter då jag bara har sprungit runt på gatorna med gråten i halsen och inte trott att jag dög för någon.

Du har visat mig att jag duger gott och väl. Du är min trygghet, min bästavän. Du är den enda som kan få mig att le när jag bara vill sitta och gråta, det är du som får mig på bra humör oavsett vad, det är bara du som vet hur man ska krama mig och det är bara dig jag vill ha av 7miljader människor är det du, och det är mig du vill ha.

Jag vet själv att jag är en bitch, jag vill att saker och ting ska va som jag säger annars kan det kvitta och jag vet att jag blir sur för småsaker och jag vet att jag inte är lätt någonstans men jag vet även att du har tålamod, du förstår mig på sätt och viss och det är jag så grymt tacksam över för utan dig vore jag inget.

Du har ändrat mitt liv så mycket på 9 månader, du har gjort mig till en bättre människa, en starkare människa. Du har lärt mig att jag är värd så mycket mer och att jag inte ska ta skit från någon.
2013

Mycket har hänt på ett år.
Har väl växt upp lite, har förlorat vänner, har hittat min soulmate, har gjort dumma saker men ändå levt livet.

Vet inte riktigt hur jag ska summera detta år, vet inte om det har varit ett bra eller ett dåligt år, det har väl varit både och. Skolan har nog iallafall aldrig varit tråkigare och det enda jag har tänkt på är varför jag just valde den skit linjen som jag går, men jag tänker inte hoppa av nu, utan nu får det bara bli som det blir helt enkelt.

Har förlorat personer som har stått mig väldigt nära, vet inte hur det hände, utan det bara hände och det har varit skit jobbigt rent ut sagt, har känt mig jävligt tom och känner mig tom fortfarande på något sätt.
Har hittat min kärlek, eller han hittade väl mig och det kan nog vara det bästa som har hänt på väldigt väldigt länge, att en människa kan stå ut med mig som är så jävla jobbig på alla sätt och viss, han förtjänar en medalj ibland.

Har även slutat dricka som en jävla alkolist, händer väl att jag super till ibland men inte som jag gjorde förut, och visst saknar jag det på något konstigt sätt men det är väl för mitt eget bästa. Har dock rökt som en skorsten sen i sommras men det ska få ett stopp. Efter nyår fimpar jag sista ciggen, usch det är så äckligt verkligen, har ingen aning om varför jag har gjort som jag gjort. Har även rökt på, vilket var kul för stunden men inte när man ser hur det förändrar folk omkring mig som har gjort detsamma, usch.

Men allt har inte varit negativit, har lärt känna en underbar tjej; Mia. Finns ingen som är hon, hon är som jag fast 10cm kortare och hon har gjort mitt liv MYCKET roligare den senaste tiden. Men somsagt, finns mycket jag ångrar, mycket jag inte skulle gjort och mycket jag faktiskt skulle gjort. 


Jag antar att i slutändan oavsett hur man behandlar varandra eller hur man beter sig så ser man vilka som står kvar oavsett situationen, jag har lärt mig ännu en gång att inte lita på vad folk säger för i slutändan lämnas man kvar ensam ändå.

Jag hoppas att 2014 blir ett bra år, inte bara för mig själv utan för alla omkring mig. Och egentligen ska jag inte klaga på hur jag känner för jag har en Pojkvän som älskar mig, en bästis som orkar med mig och så jävla fina svärföräldrar att det finns inte ens ord. För ett år sen skulle jag aldrig kunnat gissa på att jag skulle ha det så bra som jag har det nu även fast jag är ledsen över många saker som har hänt. Är så glad över att 2013 är slut.